Pamtech Finland Oy

Palvelut

Suunnittelu

Putkipostijärjestelmähankkeet ovat poikkeuksetta yksilöllisiä ja hankkeiden taustalla on aina perusteellinen tarvekartoitus, jonka jälkeen varsinainen suunnittelutyö aloitetaan.

Oli kyseessä jo olemassa oleva kohde, uudisrakennus tai järjestelmän saneeraus, ota meihin yhteys mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta suunnittelu putkipostijärjestelmän osalta saadaan käyntiin ja esimerkiksi sopivat tilavaraukset ja mitoitukset tulevat otetuksi huomioon kokonaisurakassa.

Mikäli tarvitset hinta-arvion tai tarjouksen, ota yhteyttä. Ammattitaitoinen henkilöstömme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin putkipostiin liittyvissä asioissa.

Asennus

Asennukset tehdään PAMTECH Finland Oy:n osaavan ja koulutetun henkilöstön toimesta tarkasti päämiehen laatimia ohjeita, normeja ja standardeja noudattaen.

Henkilöstömme on saanut Itävallan tehtaalla koulutuksen laitteiden ja komponenttien laadukkaaseen asennukseen. Asennusajankohta- ja kesto määritellään tapauskohtaisesti asiakkaan aikatauluun sopivaksi.

Asennukset suoritetaan aina työturvallisuusnormien mukaisesti. Kaikki asentajamme ovat suorittaneet viralliset työturvallisuus- henkilönostin- ja tulityökortit. Käytämme asennusmateriaaleina ainoastaan laadukkaita ja hyvin tunnettuja tuote-merkkejä.

Ylläpito / Huolto

Vaikka Sumetzberger-putkipostijärjestelmä on useiden vuosikymmenien aikana osoittautunut erittäin luotettavaksi, tekniset ratkaisut vaativat säännöllistä ylläpitoa ja huoltoa toimiakseen luotettavasti.

PAMTECH Finland Oy tarjoaa asiakkailleen järjestelmän luotettavan toiminnan varmistamiseen tähtäävää kausihuoltoa, joka suositellaan tehtäväksi vähintään kerran vuodessa.

Huoltomme vastaa myös mahdollisten akuuttien vikojen ja laiterikkojen korjauksista.

Varaosat

Pidämme jatkuvasti Vantaan varastossamme järjestelmien ylläpitämisen kannalta tärkeimpiä varaosia ja käytössä kuluvia tarvikkeita kuten kuljetuskapseleita ja niiden liuku- ja tiivisterenkaita.

Toimitamme myös muut Sumetzberger-varaosat luotettavasti mahdollisimman pian tilauksesta.

Jatkokehittely

PAMTECH Finland Oy haluaa olla mukana aktiivisesti kehittämässä asiakkaidensa putkipostijärjestelmiä myös tulevaisuudessa.

Meillä putkipostiammattilaisina on näkemys siitä, kuinka järjestelmiä voidaan asteittain kehittää eteenpäin niin, että ne palvelevat asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla toiminnan kehittyessä.

Järjestelmät

Automaattinen syöttö ja purku

Moniajolinjat

Peruskomponentit

Linjansiirtotekniikka

Järjestelmän ohjaus

Oli kyseessä sitten uusi järjestelmä, olemassa olevan laajennus tai vanhan järjestelmän saneeraus, ota yhteyttä, me autamme!

Sivukartta