Yrityksestä

PAMTECH Finland Oy 

PAMTECH Finland Oy on suomalainen yhtiö, jonka kumppaneina ovat sekä yksityiset yritykset että julkinen sektori

Yhtiömme henkilöstöllä on pitkä ja vankka kokemus putkipostijärjestelmistä Suomessa.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa, josta löytyvät yhtiömme toimisto- ja varastotilat. Valtaosa henkilökunnastamme työskentelee kuitenkin jatkuvasti ympäri Suomea eri projektikohteissa.

PAMTECH Finland Oy edustaa mm. itävaltalaista Sumetzberger-putkipostijärjestelmää ja italialaisen Sintecon valmistamaa Unit Dose automaatiota. Molemmat järjestelmät kuuluvat viime vuosina kansainvälisesti erinomaisesti menestyneiden yhtiöiden huippu-tuotteisiin. Sumetzberger on yksi maailman johtavista ja suurimmista putkipostijärjestelmien valmistajista, jolla on maailmanlaajuinen myynti- ja jakeluverkosto kattaen jo yli 60 maata.

Yhtiön toimintaperiaatteena on tuotteiden jatkuva ja määrätietoinen kehittäminen, mikä on tuottanut tulosta lukuisten merkittävien innovaatioiden muodossa.

Eräänä keskeisenä innovaationa mainittakoon Sumetzbergerin kehittämä ja patentoima automaattinen purkuasema ja siihen liittyvä teknologia, jonka ansiosta sairaalassa työskentelevä henkilöstö voi entistä paremmin keskittyä varsinaiseen työhön manuaalisesti tehtävien prosessien sijasta.

Järjestelmän laitteet ja komponentit valmistetaan Sumetzbergerin tehtailla ympäri maailman. Valmistusprosessit noudattavat tiukkaa laatuvaatimustasoa.

Oli kyseessä sitten uusi järjestelmä, olemassa olevan laajennus tai vanhan järjestelmän saneeraus, ota yhteyttä, me autamme!

Sivukartta